Tájékoztató az egyesületbe belépni szándékozók részére:

Amennyiben az egyesületünk tagja kíván lenni keresse fel a fogadónapokon a Budapest, XXI. Hollandi út 240. szám alatt található horgásztanyánkat.

Ha már rendelkezik horgászvizsgával, vagy korábbi éves állami horgászjegyét bemutatja, lehetősége van csatlakozni egyesületünkhöz és kiváltani a horgászathoz szükséges okmányokat. Felhívjuk leendő horgászaink figyelmét, hogy 2019. január 1-től az engedély kiváltásának további feltétele a regisztráció segítségével kiváltható Horgászkártya. Keressen meg minket, lépjen be egyesületünkbe és mi azonnal kiállítjuk okmányait. Áraink itt megtekinthetőek !

Amennyiben nincs még vizsgája, a horgásztanyánkon rendszeresen lehetőség van a vizsga megszerzésére (részletek itt!). A vizsga díjmentes! Eredményes vizsga esetén megvásárolhatóak a szükséges engedélyek.

Honlapunkról letölthető a horgászismereteket tartalmazó vizsgakönyv, amely tartalmazza mindazon ismereteket, melyek szükségesek a horgászvizsgához, letölthetőek továbbá a halfelismeréshez szükséges halak fotói.

Betöltött hároméves kortól, az adott év december 31. napjáig a 15. életévét be nem töltött személy minősül gyermekhorgásznak.

Ifjúsági horgász: a 10. életévét betöltött 18 év alatti, valamint az adott naptári évben 18. életévét betöltő, nappali tagozatos közép- vagy felsőfokú felsőoktatási tanulmányokat folytató személy esetében 22 év alatti, valamint az adott naptári évben 22. életévét betöltő, gyermek horgásznak nem minősülő, állami horgászvizsgával rendelkező, horgászegyesületi tagsággal rendelkező személy.

Azon személyek akik legalább 10. életévüket már betöltötték, szintén dijmentesen tehetnek horgászvizsgát. Sikeres vizsga esetén ifjúsági horgásznak kell Őket tekinteni.

Egyesületi tagjaink kedvezményes áron vehetik igénybe egyesületünk dömsödi horgásztanyáját. A tanyáról részleteket itt talál! Reméljük hamarosan sporttársunkként üdvözölhetjük Önt is!