Átadtuk a csepeli akadálymentes horgászhelyet.

2020-ban 85 éves lett a Csepel Horgász Egyesület. Ez alkalomból Elnökségünk úgy döntött, hogy megvalósít egy akadálymentesített horgászhelyet, ezzel is hagyományt teremtve a Kis-Dunaágon. 2020. szeptember 25-én ünnepélyes keretek között került sor a Dunaág első, mozgáskorlátozottak számára készült horgászhelyének hivatalos átadására.

tábla
átadás
használatban

"Az Access4you International Kft az 'Access4you' védjegy szabályzata és szempontrendszere alapján az auditálást és minősítést elvégezte, mely alapján a horgászhely megfelel a védjegyhasználat feltételeinek.

A helyszín az 'Access4you' szabályzata szerint akadálymentes

  • kerekesszékesek,
  • babakocsis kismamák,
  • idősek, mozgásában korlátozottak számára.

Ez alapján a Csepeli akadálymentes horgászhely az 'Access4you' tanúsító védjegy alap fokozatára jogosult."

tanusítvány

Köszönetet szeretnék mondani Bp. Csepel XXI. kerület Önkormányzatának és a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. segítségének a horgászhely kialakításában.

A horgászhely átadását követően egyesületünk vállalja a horgászhely rendben tartását, karbantartását, hogy ez a hely mindig rendelkezésre álljon mozgáskorlátozott horgászainknak.

Megköszönjük Gurisatti Gyula kerekesszékes világbajnok horgásznak, és Serman László barátunknak, hogy élményhorgászatával emelte az átadás színvonalát.

A horgászhely pontos helye:

térkép

A horgászhely a Hollandi út 240-től, a 71-es busz Horgásztanya megállótól kb. 150 méterre található.

A csepeli hírmondóban megjelent cikk:

cikk