Kisfaludy Program

A Dömsödi horgász-tanya szálláshelyeinek fejlesztése

Tamogatoi kép

A Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. vissza nem térítendő támogatás formájában, anyagi támogatást nyújtott a Csepel Horgász Egyesület 2344. Dömsöd, Alsó-dunapart 29. szám alatt lévő horgásztanya szálláshely fejlesztéséhez.

A támogatás alapja: a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése című felhívásra benyújtott TFC-M-1.1.2-2020-08042 azonosító számú pályázat.

A Projekt elszámolható összköltsége 4 000 000 Ft, azaz négymillió forint, amely a Projekt elszámolható összköltségének 100%-a.

A Projekt megvalósításának időbeli ütemezése:

A Projekt megvalósításának kezdete: 2020.08.01.

A Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2020.12.31.

A project keretében, egy gazdasági épület elbontásával, bővítésre került a parkoló hely. Teljes felújításon esett át a szálláshelyre vezető emeleti lépcső. Valamennyi nyilászáró kicserélésre került, melynek keretében hőszigetelő ablakok és ajtó került beépítésre. Megtörtént a teljes lakótér villanyhálozatának korszerűsítése, ugyan így a vizes helységek felújítása is megtörtént, melynek keretében valamennyi szaniter eszköz lecserélésre került. Új világító elemek kerültek felszerelésre a szobákba. Valamennyi szobába hűtőszekrények lettek elhelyezve, teljes ágycsere ágynemű csere lett végrehajtva. A társalgóba új bútorok kerültek elhelyezésre, egy síkképernyős tv-vel együtt. Kiépítésre került az ingyenesen használható wifi hálózat.

„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”